קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד
פודינג דובדבן מיובש שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר turbinado, ביצים, זרעי שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג לחם שוקולד עם דובדבנים מיובשים וקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה ramekins 4-אונקיה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
שים את שבבי השוקולד הכהה בקערה חסינת חום גדולה. בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר בינוני, להביא את השמנת, חלב, ברנדי, גרידת תפוז, זרעי וניל, מלח, וסוכר מגורען לרתיחה; מערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את הנוזל החם על שבבי שוקולד מריר ומקציפים עד מומס וחלק. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך את תערובת שוקולד מריר לתוך הביצים, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
שוקולד מרירשוקולד מריר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את הלחם וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מעבירים את תערובת הלחם למקרר וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ודובדבנים יבשים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לשים שמונה ramekins 4-אונקיה על תבנית אפייה לייפות אותם קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים את תערובת פודינג הלחם כדי להפיץ באופן שווה את שבבי השוקולד ודובדבנים. מחלקים את התערובת בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים קצת סוכר טורבינדו מעל כל פודינג ואופים עד נפוח ולהגדיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.