קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת-פאי קוקוס

דלעת-פאי קוקוס
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת קוקוס ללא בישול, ו עוגת פודינג קוקוס.

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קוקוס, 2 כפות חמאה, קיצור ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה ודופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', לקפל את הבצק התלוי מתחת עצמו crimp את הקצה עם האצבעות. תרגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
9
בינתיים, לעשות את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. בעדינות לטאטא את הדלעת, חלב קוקוס, סוכר, ביצים, רום, וניל, קינמון allspice בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
10
יוצקים לתוך קרום מוכן ומניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מעבירים לתנור ואופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מפזרים עוד קוקוס סביב קצה העוגה; ממשיכים לאפות עד שהמרכז כמעט מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
13
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
14
צילום: ג ' וני מילר