מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת קוקוס ללא בישול, ו עוגת פודינג קוקוס.
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קוקוס, 2 כפות חמאה, קיצור ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קוקוס
חמאה
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה ודופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', לקפל את הבצק התלוי מתחת עצמו crimp את הקצה עם האצבעות. תרגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
9
בינתיים, לעשות את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. בעדינות לטאטא את הדלעת, חלב קוקוס, סוכר, ביצים, רום, וניל, קינמון allspice בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
דלעת
וניל
סוכר
ביצה
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
תנור
10
יוצקים לתוך קרום מוכן ומניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מעבירים לתנור ואופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מפזרים עוד קוקוס סביב קצה העוגה; ממשיכים לאפות עד שהמרכז כמעט מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, כ -15 דקות נוספות.