פודינג לחם מבושל לאט
פודינג לחם מבושל איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 307 קלוריות. מתכון זה משמש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1111 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, קינמון טחון, תפוח טארט ותחליף ביצה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם חורף מבושל איטי עם אגסים מיובשים, סלמון מבושל איטי עם פירורי לחם זית מפזרים, ו סלמון מבושל איטי עם פירורי לחם זית מפזרים.
הוראות
ב-3 קו-טי. סיר איטי מצופה תרסיס בישול, לשלב את בייגל, תפוח, חמוציות וצימוקים. בקערה גדולה מקציפים את החלב, תחליף הביצה, הסוכר, החמאה, הקינמון והווניל.
יוצקים מעל תערובת בייגל ומערבבים לאיחוד; לחץ בעדינות על בייגל לתערובת חלב.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדיראן ופדרו שימפונסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.