, המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1005 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן צמחי, דלורית, קינמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. מתכונים דומים: כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג לחם מלוח, ו פודינג לחם מלוח מאולתר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הגדר מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משמנים צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הדלעת ואת הגזר הלבן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות עד מעט מתרכך. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם