פודינג לחם פירות עם רוטב ליקר ביצים
פודינג לחם פירות עם רוטב ליקר ביצים הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו לחם קוביות, וניל, פודינג וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פודינג לחם שקדים עם רוטב ליקר ביצים, פודינג לחם לילה עם ליקר ביצים ברוטב דובדבן-בורבון, ו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. צלחת פאי ריסוס, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בצלחת העוגה; מפזרים תערובת פירות.
מקציפים חלב, מוצר ביצה, סוכר ווניל בקערה קטנה עם חוט להקציף עד חלקה.
יוצקים תערובת חלב על לחם. הקש קוביות לחם לתערובת חלב.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב להגדיר.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי הרוטב עד חלקה.
חותכים פודינג לחם לתוך טריזים, או כף לתוך מנות הגשה.
טפטוף כל מנה עם רוטב כפות דל.
מפזרים אגוז מוסקט נוסף אם תרצה בכך. חנות פודינג ורוטב מכוסה במקרר.