פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם
פודינג תפוחים מבושל לאט עם רוטב חמאה חם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, קרמל, 1/4 qt. חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם, פריך תפוחים לבישול איטי עם רוטב וניל חם, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי.
הוראות
מיקרוגל קרמל וחלב 1 כוס בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1 עד 2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין, ערבוב לאחר 1 דקות.
מוסיפים מילוי פאי תפוחים, שמנת, ביצים, קינמון וכוס 1 של החלב הנותר; מערבבים היטב. מערבבים בלחם.
יוצקים לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם מכסה. מבשלים על 4 עד 5 שעות נמוכות.
מקציפים תערובת פודינג וחלב שנותר בקערה ניתנת למיקרוגל עם להקציף 2 דקות. בדיוק לפני הגשת הפודינג. מיקרוגל 2 דקות., ערבוב אחרי כל דקה. כפית על מנות בודדות של פודינג חם.