קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם

פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם
פודינג תפוחים מבושל לאט עם רוטב חמאה חם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, קרמל, 1/4 qt. חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם, פריך תפוחים לבישול איטי עם רוטב וניל חם, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי.

הוראות

1
מיקרוגל קרמל וחלב 1 כוס בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1 עד 2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין, ערבוב לאחר 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מילוי פאי תפוחים, שמנת, ביצים, קינמון וכוס 1 של החלב הנותר; מערבבים היטב. מערבבים בלחם.
מרכיבים שתצטרך
קמח תופח מעצמו, לא מנופהקמח תופח מעצמו, לא מנופה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
יוצקים לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם מכסה. מבשלים על 4 עד 5 שעות נמוכות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מקציפים תערובת פודינג וחלב שנותר בקערה ניתנת למיקרוגל עם להקציף 2 דקות. בדיוק לפני הגשת הפודינג. מיקרוגל 2 דקות., ערבוב אחרי כל דקה. כפית על מנות בודדות של פודינג חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה