ניתן להכין את המתכון פרימוורה של קליפורניה תוך כ-45 דקות. מתאים ל-4 מנות. לתוספת זו יש 376 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-12 גרם שומן למנה. תמורת $1.14 למנה, מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 4 מעריצים. גשו לסופר וקנו ספגטי, בזיליקום, ירקות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 88%, המנה הזו מדהימה. ריזוטו פרימוורה, פסטה פרימוורה ורביולי פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול עם מי מלח רותחים מבשלים פסטה ספגטי עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)
2
לנקז.
3
בינתיים, במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון Goya®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירה חם (מוכן עם חלב וחמאה)
4
מוסיפים בצל, שום, בזיליקום, פטריות פרוסות ועגבניות קצוצות ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה ירקות בסגנון קליפורניה, מלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים כ-10 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות רכים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פחית אחת (15.5 אונקיות) חומוס GOYA® דל נתרן, מרוקן ושטוף
לימונים חתוכים ל-1/2 לרוחב
לוקטלי פקורינו רומנו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
5
יוצקים את תערובת הירקות על פסטה מבושלת ומרוקנת. לזרוק היטב.