סלט תפוחי אדמה פיאסטה
סלט תפוחי אדמה פיאסטה יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 167 קלוריות. תמורת 40 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם שעועית שחורה, סלרי, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ-40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ערימת תפוחי אדמה פיאסטה, עגולות תפוחי אדמה פיאסטה וקליפת תפוחי אדמה של פיאסטה צ'וריסו ופובלנו.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הגבינה, השעועית, הפלפל האדום, הסלרי, הבצל והכוסברה. בקערה קטנה משלבים רוטב לסלט, סלסה ומלח; יוצקים על תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מגישים בקערה מרופדת חסה אם רוצים.