קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו

פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו
פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. לקינוח הזה יש 517 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, לחם פאנטון, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו , פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו , ופודינג לחם שוקולד לבן אוכמניות עם רוטב שמנת אמרטו .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
להכנת הרוטב: מביאים את השמנת, החלב והסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על אש בינונית, תוך ערבוב תכוף. בקערה קטנה, מערבבים את האמרטו ועמילן התירס לתערובת ולאחר מכן טורפים לתוך תערובת השמנת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב מתמיד, כ-2 דקות. להניח בצד ולשמור על חום. (את רוטב האמרטו אפשר להכין 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. מחממים לפני ההגשה).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להכנת פודינג הלחם: החמאה קלות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. מסדרים את קוביות הלחם בתבנית המוכנה. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, השמנת, החלב והסוכר לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הרפרפת על קוביות הלחם, ולוחצים בעדינות את קוביות הלחם לטבול.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
מניחים לעמוד 30 דקות, מדי פעם לוחצים את קוביות הלחם לתוך תערובת הרפרפת. (ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו שעתיים קדימה. מכסים ומצננים.)
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
6
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עד שהפודינג מתנפח ומתייצב במרכז, כ-45 דקות. מצננים מעט. מזלפים את פודינג הלחם לקערות, מזלפים את רוטב האמרטו החם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

Madeiran ופדרו Ximénez הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.