צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פודינג תירס הודי עם בייקון ועירית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, עירית, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פיצת תירס בגריל עם בייקון ועירית, קציצות תירס טריות עם בייקון ועירית, ו פודינג לחם תירס הודי.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל ו 5 מרכיבים הבאים (בצל דרך בייקון), ו לטגן 3 דקות או עד רך. מערבבים גרעיני תירס וחלב כוס 1. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.