פולנטה עם נקניק רגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם נקניק ראגו. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם יין, עלי טימין, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה, נקניק ראגו על שמנת פולנטה, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה.
מוסיף את קמח התירס בזרם דק, ערבוב כל הזמן. מנמיכים את החום לרתיחה, מתבלים במלח ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד עקביות של שיבולת שועל עבה.
יוצקים את הפולנטה לתוך צלחת אפייה נקייה אך לא משומנת 9 על ידי 13 אינץ ' ולאפשר להתקרר 30 דקות.
בינתיים, במחבת 12 עד 14 אינץ', חום 1 כף שמן זית על חום גבוה עד רק עישון.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה עד שהוא מתחיל להשחים בשומן שלו.
מסננים את השומן העודף ומערבבים את השום, בצל, גזר, 1/2 של הקורנית, 1/2 של אורגנו, זרעי שומר, יין לבן ועגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל, חשוף, 20 דקות, עד תערובת יש עקביות רגו עבה. מערבבים ב קורנית הנותרים אורגנו.
בינתיים, preheat הגריל או broiler.
חותכים את הפולנטה לרבעים, ולאחר מכן חצאים כל רבעון באלכסון לעשות 8 טריזים.
מברשת את הפרוסות עם הנותרים 1 כף שמן זית, להגדיר על הגריל ומבשלים עד חרוך מעט ופריך, על 10 דקות.
מחלקים את הפרוסות הפולנטה באופן שווה בין 4 צלחות ערב מחוממות, העליון עם מצקת של ראגו ומגישים מיד.