פורל בסגנון פיימונטה
סגנון פיימונטה פורל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, והמתכון הראשוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 23 גרם שומן ובסך הכל 288 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.53 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך דולצ'טו, פטרוזיליה, שמן זית כתית בתוספת 2 כפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פורל מאונייר, סגנון ישן, פורל בסגנון באסקי עם עשבי תיבול, ופורל צרוב עם סלסה בסגנון איטלקי.
הוראות
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ' מחממים שמן עד לעישון.
מניחים 2 דגים במחבת ומקפיצים עד להזהבה בצד הראשון, כ-8 עד 9 דקות. הופכים ומבשלים את הצד השני באותו אופן. חזור על ההליך עם 2 הדגים הנותרים.
מניחים דגים על צלחת הגשה בתנור חם.
לאותה מחבת מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מוסיפים סלרי, בצל ושום ומבשלים עד לריכוך, כ-6 דקות.
מוסיפים רוזמרין, חומץ ויין ומביאים לרתיחה. מצמצמים בחצי, מערבבים פנימה חמאה ומערבבים לתחליב.
מוסיפים פטרוזיליה לרוטב ויוצקים על הדגים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את דום פריניון (קפסולה קרועה). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-329 דולר לבקבוק.
![דום פריניון (קפסולה קרועה)]()
דום פריניון (קפסולה קרועה)
צבע זהוב עם ברק מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים - ואז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. סיומת ארוכה, שמירה על רעננות ואפילו מוצקות עדינה, ריחנית של פירות יבשים. ברק, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושת אלגנטיות ואיזון שולטים.