קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

פחם ארקטי עם פטריות

פחם ארקטי עם פטריות
אם יש לך בסביבה 25 דקות לבלות במטבח, פחם ארקטי עם פטריות עשוי להיות סופר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל מחיטה מלאה, פטריות כפתור, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. ארקטיק צ'אר טוסטאדאס, ארקטיק צ'אר וובודינה, ו פחם ארקטי עם מנגולד מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
7
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
9
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צילום: אנטוניס אכילאוס
11
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
16
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
17
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
19
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
צילום: אנטוניס אכילאוס