פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה " קרוטונים"
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מיץ לימון, עלי טימין, פטוצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק גזר צלוי עם קרוטונים פנקטה, פטוצ'יני עם שעועית ופנצ' טה, ו מרק בטטה עם קרוטונים של פנקטה-רוזמרין.
הוראות
Sauté pancetta במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך וחום.
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ברוקולי לקערה בינונית.
מוסיפים פסטה לאותו מים רותחים; מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; לחזור לאותו סיר.
הוסף הבא 5 מרכיבים. לזרוק על אש נמוכה למעיל.
מוסיפים פנצ ' טה, ברוקולי וגבינה, מוסיפים כדי להתמזג. פסטה העונה עם פלפל.
אם pancetta פרוס דק הוא כל מה שהוא זמין, לא קוביות זה. רק להתפורר זה גס לאחר sautéing.