קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה " קרוטונים"

פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מיץ לימון, עלי טימין, פטוצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק גזר צלוי עם קרוטונים פנקטה, פטוצ'יני עם שעועית ופנצ' טה, ו מרק בטטה עם קרוטונים של פנקטה-רוזמרין.

הוראות

1
Sauté pancetta במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
2
העבר למגבות נייר.
3
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ברוקולי לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פסטה לאותו מים רותחים; מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים פסטה; לחזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף הבא 5 מרכיבים. לזרוק על אש נמוכה למעיל.
7
מוסיפים פנצ ' טה, ברוקולי וגבינה, מוסיפים כדי להתמזג. פסטה העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1
אם pancetta פרוס דק הוא כל מה שהוא זמין, לא קוביות זה. רק להתפורר זה גס לאחר sautéing.
מרכיבים שתצטרך