כרוב ניצנים ואורז בר
כרוב ניצנים ואורז בר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו כרוב ניצנים תינוק עם אורז בר פקאנים, כרוב ניצנים בלסמי מייפל וסלטים אורז בר, ו פילאף אורז בר עם בטטות & כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ופטריות בסיר גדול; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
מסננים פטריות, הזמנה 1 כוס נוזל. קוצצים גס פטריות.
לשטוף כרוב ניצנים ביסודיות, ולהסיר עלים דהוי. קצוות גזע לקצץ, לחתוך לחצי; להפריש.
שלב מרק עוף ו 1 כוס שמורות נוזל באותו סיר; להביא לרתיחה.
מוסיפים אורז ופטריות. כיסוי ומבשלים 50 דקות.
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף כרישה. לטגן 3 דקות או עד מכרז.
הסר ממחבת; להפריש. ממיסים את שאר החמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים כרוב ניצנים, ומטוגנים 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים 3 כפות מים; מכסים ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד כרוב ניצנים הם מזלג מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
מוסיפים אורז מבושל, כרישה, מלח ופלפל; מערבבים בעדינות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך רק עד מחומם ביסודיות.