קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני עם פסטו

פטוצ'יני עם פסטו
אם יש לכם שמן זית, שום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אגוז מקדמיה-פסטו פטוצ'יני, פטוצ'יני שרימפס פסטו, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.

הוראות

1
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף הראשון 7 מרכיבים. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם. הניחו בצד את תערובת הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים פסטה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת בזיליקום, וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מגישים באופן מיידי.