עוף צלוי עם ירקות אביב
עוף צלוי עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 12 מנות.82 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 1576 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 114 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. אם יש לך בצל ירוק, עור, שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. נסו צולים סנאפר עם ירקות אביב, פוסין צלוי לימון עם ירקות אביב, ו טאגין עוף עם ירקות אביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס שוטפים את העוף ומייבשים. מתבלים במלח ופלפל, ואז מניחים את העור כלפי מעלה על תבנית עם מסגרת. סוחטים 1/2 לימון מעל העוף ומזלפים 1 כף שמן זית. צולים 15 דקות. בינתיים חותכים את תפוחי האדמה והצנוניות לשניים וחותכים את הבצל לשליש. זורקים בקערה את תפוחי האדמה, הצנוניות, הגזר ושאר 2 כפות שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
מוציאים את העוף מהתנור ומפזרים את הירקות סביבו. ממשיכים לצלות עד שהירקות רכים והעוף מזהיב ומבושל, כ -20 דקות נוספות. סוחטים את יתרת 1/2 הלימון מעל העוף והירקות. למעלה עם שמיר העונה עם מלח.