הטוב ביותר אי פעם עוגת גבינה
עוגת הגבינה הטובה ביותר אי פעם היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, גרידת לימון, חלמון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה בקליפורניה-זו עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם כבר לא סוד, עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, ו תחרות עוגת הגבינה של השנה בפילדלפיה ועוגת הגבינה הקצרה שלי לחג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
מערבבים 1 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר 1 כפית קליפת לימון מגוררת.
חותכים פנימה את החמאה או המרגרינה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה את החלמון הטרוף ו 1/4 כפית וניל. טפחו 1/3 מהבצק לתחתית תבנית קפיצית אחת בגודל 9 אינץ ' כשהצדדים מוסרים.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 6 דקות.
בואו להתקרר ואז חמאה הצדדים של המחבת לצרף לתחתית. טפחו על הבצק שנותר באופן שווה בצדדים לגובה של 2 אינץ'.
להכנת מילוי: מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס). מערבבים גבינת שמנת לריכוך, ואז מקציפים עד שהיא תפוחה מוסיפים 1/8 כפית וניל ו 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת.
מערבבים 1 1/2 כפות קמח, 1/8 כפית מלח ואת יתרת הסוכר יחד. מערבבים בהדרגה את התערובת לתערובת גבינת השמנת.
מוסיפים את הביצים והחלמון בזה אחר זה, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. מערבבים בעדינות את השמנת הכבדה.
יוצקים את הבלילה לקרום המוכן.
אופים בחום של 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס) למשך 5 עד 8 דקות או עד שקצה הקרום העליון מזהיב. מנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס (100 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות במשך שעה 1.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים בתבנית למשך 3 שעות לפחות.
הסר את דפנות התבנית להגשה.