קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הטוב ביותר אי פעם עוגת גבינה

הטוב ביותר אי פעם עוגת גבינה
עוגת הגבינה הטובה ביותר אי פעם היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, גרידת לימון, חלמון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה בקליפורניה-זו עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם כבר לא סוד, עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, ו תחרות עוגת הגבינה של השנה בפילדלפיה ועוגת הגבינה הקצרה שלי לחג המולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים 1 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר 1 כפית קליפת לימון מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
2
חותכים פנימה את החמאה או המרגרינה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה את החלמון הטרוף ו 1/4 כפית וניל. טפחו 1/3 מהבצק לתחתית תבנית קפיצית אחת בגודל 9 אינץ ' כשהצדדים מוסרים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו להתקרר ואז חמאה הצדדים של המחבת לצרף לתחתית. טפחו על הבצק שנותר באופן שווה בצדדים לגובה של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להכנת מילוי: מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס). מערבבים גבינת שמנת לריכוך, ואז מקציפים עד שהיא תפוחה מוסיפים 1/8 כפית וניל ו 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קליפת לימוןקליפת לימון
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים 1 1/2 כפות קמח, 1/8 כפית מלח ואת יתרת הסוכר יחד. מערבבים בהדרגה את התערובת לתערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
7
מוסיפים את הביצים והחלמון בזה אחר זה, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. מערבבים בעדינות את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
8
יוצקים את הבלילה לקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
אופים בחום של 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס) למשך 5 עד 8 דקות או עד שקצה הקרום העליון מזהיב. מנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס (100 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים בתבנית למשך 3 שעות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את דפנות התבנית להגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת