פטוצ'יני פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה אלפרדו, פרחים כרובית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
1
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים ברוקולי, כרובית, אפונה, גזר ובצל; מבשלים 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מערבבים רוטב אלפרדו, חלב, חרדל ואפונה לתערובת ירקות; מבשלים עד חם. מערבבים פטוצ ' יני; לחמם דרך. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
פטוצ ' יני
(ללא תוספת חמאה או חלב)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים