כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo alla Finanziera
כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo Alla Finanziera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם אורז arborio, כבד עוף, יין marsala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הריזוטו: בסיר 10 עד 12 אינץ', להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להפוך שקוף, כ -2 דקות. תיזהר לא לתת לאורז להישרף. שמירה על החום בינוני גבוה, להתחיל לשפוך את המרק החם לתוך האורז, על 2 חופנים בכל פעם. כל הזמן מערבבים עם כף העץ עד שהאורז כמעט ספג את כל המרק. המשך להוסיף את המרק קצת אחר קצת עד האורז הוא אל דנטה או מכרז, על 20 דקות. ברגע שהאורז מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ומיד להוסיף את כף הנותרים חמאה ו 3/4 כוס Parmigiano. מערבבים לשלב ביסודיות ולשמור חם עד מוכן לשרת.
לדלות את חתיכות כבד עוף דרך הקמח עד מצופה היטב. לנער כדי להסיר כל עודף קמח ולהניח בצד.
בסיר בגודל 12 אינץ ' מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית-חמה.
מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
יוצקים את היין על כבדי העוף ולתת לבשל עד היין מתאדה, על עוד 4 עד 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
תוסיף את המניה. המשך לבשל מעל להבה בינונית עד שכבדי העוף מבושלים לחלוטין, כ -3 דקות יותר.
בואו בועת מרק כך הרוטב מתעבה; לא צריך להיות כמעט רוטב במחבת, רק כמה טיפות כדי לשמור על הכבדים לחים.
מגישים את כבדי העוף מיד, במרכז מגש הגשה, מלווה בריזוטו חם.