קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo alla Finanziera

כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo alla Finanziera
כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo Alla Finanziera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם אורז arborio, כבד עוף, יין marsala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הריזוטו: בסיר 10 עד 12 אינץ', להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להפוך שקוף, כ -2 דקות. תיזהר לא לתת לאורז להישרף. שמירה על החום בינוני גבוה, להתחיל לשפוך את המרק החם לתוך האורז, על 2 חופנים בכל פעם. כל הזמן מערבבים עם כף העץ עד שהאורז כמעט ספג את כל המרק. המשך להוסיף את המרק קצת אחר קצת עד האורז הוא אל דנטה או מכרז, על 20 דקות. ברגע שהאורז מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הסר מהחום ומיד להוסיף את כף הנותרים חמאה ו 3/4 כוס Parmigiano. מערבבים לשלב ביסודיות ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4
לדלות את חתיכות כבד עוף דרך הקמח עד מצופה היטב. לנער כדי להסיר כל עודף קמח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
בסיר בגודל 12 אינץ ' מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית-חמה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
7
יוצקים את היין על כבדי העוף ולתת לבשל עד היין מתאדה, על עוד 4 עד 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד עוףכבד עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
תוסיף את המניה. המשך לבשל מעל להבה בינונית עד שכבדי העוף מבושלים לחלוטין, כ -3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
9
בואו בועת מרק כך הרוטב מתעבה; לא צריך להיות כמעט רוטב במחבת, רק כמה טיפות כדי לשמור על הכבדים לחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים את כבדי העוף מיד, במרכז מגש הגשה, מלווה בריזוטו חם.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
11
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)