פטוצ'יני תירס קיץ
פטוצ'יני תירס הקיץ דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, שאלוט, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו קיץ בגריל מקסיקני רחוב תירס פטוצ'יני, פטוצ'יני עם ירקות קיץ וגבינת עיזים, ו פטוצ'יני תרד עם דלעת קיץ צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
בינתיים מחממים מחבת גדולה עם טפטוף שמן זית כתית מעולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים כמה דקות עד שניתנו ופריך. שים קערה קטנה הפוכה לקערה גדולה, יציב את קלחי התירס על הקערה הקטנה יותר וגרד את האוזניים.
מוסיפים למחבת עם הבייקון 3/4 מהתירס המגורד וכל נוזל התירס.
מוסיפים את שאלוט ופלפל אדום ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את יתרת התירס וחצי וחצי למעבד מזון ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הציר או היין לתירס והירקות, ומבשלים על אש נמוכה למשך דקה להפחתה. מערבבים פנימה את תערובת הטימין וקרם התירס ומבשלים 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב תדיר, להסמכה.
מוסיפים את הרוטב החם או הקאיין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערת הגשה גדולה.
יוצקים את הרוטב, מוסיפים כמה חופן גבינה, בערך 1/2 כוס וזורקים. למעלה עם בזיליקום קרוע או טרגון קצוץ ולהעביר את הגבינה הנותרת ליד השולחן.