קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר וחביתות גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 7 דקות.
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את יורה אפונה, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים רק עד נבול, על 1 דקה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה יורהאפונה יורה
6
לפצח 6 ביצים לתוך קערה בינונית, מתבלים עם מלח ופלפל ומכים עם מקצף. ב 10 אינץ', מחבת nonstick, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא את הביצים שוב ולהוסיף אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מרימים את הקצוות עם מרית כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת, עד החלק התחתון של החביתה הוא זהב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
כפית שליש מהמילוי במרכז החביתה ומפזרים שליש מגבינת העז. באמצעות מרית גומי, לקפל את הצדדים על המילוי כדי לצרף אותו לחלוטין. להחליק את החביתה על צלחת גדולה חסינת חום לחתוך אותו לשניים; לשרת מיד או להעביר אותו לתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה, ביצים ומילוי לעשות 2 חביתות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הגישו מיד.