קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

פטריות ממולאות קלות

פטריות ממולאות קלות
פטריות ממולאות קלות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חמאה, תנור למעלה מלית לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטריות ממולאות קלות, פטריות ממולאות פסטו קלות, ו קל שאריות מלית ממולא פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטלית חום.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מוסיפים מים חמים למילוי לערבב בקערה בינונית; מערבבים רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
בינתיים, להסיר נובעת פטריות; קוצצים גבעולים. לבשל ומערבבים פטריות כמוסות 3 כפות. חמאה במחבת גדולה 5 דקות. או עד שחום קל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקום, מעוגל-צדדים למטה, בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
להוסיף גבעולים ופלפלים למחבת; לבשל ומערבבים 5 דקות. או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף למילוי; לערבב היטב. כפית לתוך כובעי פטריות; טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מטאטא, 6 אינץ ' מחום, 5 דקות. או עד מחומם דרך.