קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פילה דג לימון-Dijon

פילה דג לימון-Dijon
פילה דג לימון-Dijon דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מיץ לימון, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה לא כל כך מצוין. נסו Ww פילה דג Dijon - 2 Pts., פילה דגים ברוטב לימון, ו פילה דג לימון חצוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פילה בתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה ספריי בישול; דגים מברשת עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיץ לימוןמיץ לימון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
אופים ב 400 במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעוד דגים אופים, לשלב עירית, מיונז, וחרדל, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
עיריתעירית
דגיםדגים
4
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
מורחיםמורחים
דגיםדגים
5
אופים 3 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.