פילה דג פריך עם ציפוי חווה
פילה דג פריך עם ציפוי החווה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פלפל, עגבניות, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: פילה דג פריך, פילה דג אפוי עם ציפוי יוגורט, ו כריכת סטייק הגבינה הכחולה המתפוררת של סנסאי.
הוראות
מורחים את שני הצדדים של פילה עם 3 כפות ההלבשה.
מערבבים פירורי קרקר ופלפל בצלחת רדודה; לדלות דגים בתערובת פירור.
מניחים דגים בתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
טפטוף עם 2 כפות רוטב; למעלה עם מלפפון ועגבנייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.