זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים פילה מיניון, מלח כשר ופלפל, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פילה מיניון עם קרם חזרת על ביסקוויטים רוזמרין, פילה מיניון עם רוטב פטריות, ו פילה מיניון עם פטריות Truffled Ragoût (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
סטייק: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את הסטייקים וחומים מכל הצדדים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
העברת גיליון אפייה מוכן ואופים במשך 10 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לסטייקים לנוח 5 דקות על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
רוטב: באותה מחבת המשמשת לסטייק, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שאלוט הם רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד רוב הנוזל התאדה, על 2 דקות. מוסיפים את מרק הבשר והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להקציף בקמח עד חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ולבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמחצית מהנוזל התאדה והרוטב התעבה מעט, כ -10 דקות.