פילה מיניון עם רוטב פטריות-קברנה
פילה מיניון עם רוטב פטריות קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 890 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. . גשו לסופר וקנו מלח ים, פטריות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פילה מיניון עם רוזמרין ורוטב פטריות, פילה מיניון עם רוטב קברנה, ו פילה מיניון צרוב במחבת ברוטב קברנה.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את הפילה במלח ופלפל, מניחים אותם בעדינות למחבת החמה, וצורבים עד משחימים היטב בכל צד, כ -2 דקות לכל צד.
הסר את הסטייקים למגש, אוהל עם נייר אלומיניום, ולשמור על חם.
להפוך את החום עד בינוני, ולהמיס את החמאה. מבשלים ומערבבים את שאלוט ופטריות בחמאה עד הפטריות מתחילות לתת את הנוזל שלהם ואת שאלוט הם שקופים, על 5 דקות. מערבבים את היין, מרק בשר בקר, טימין, ומבשלים את הרוטב עד שהוא מתחיל להפחית, 6 עד 10 דקות. להחזיר את הסטייקים לרוטב, ומבשלים בקצרה עד שהם מתחילים להיות המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, על 2 עד 4 דקות לכל צד (עבור בינוני-נדיר.) מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
הסר את הסטייקים כדי לשרת מנות.
בקערה קטנה, מערבבים את קורנפלור ומים עד שהוא יוצר משחה חלקה. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך רוטב המחבת, ומבשלים ומערבבים עד מעובה, כ 30 שניות. מעל כל מנה עם רוטב פטריות-יין לשרת.