פיסטוק פילו צ'יפס
פיסטוק פילו צ'יפס דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פילו, פיסטוקים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פיסטוק פילו צ'יפס, Caramels Crème מתובל חי עם פטל ופיסטוק פילו צ'יפס, ו אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים.
הוראות
טוחנים פיסטוקים דק במטחנת קפה/תבלין חשמלית, ואז מערבבים בסוכר.
חותכים פילו גיליון לרוחב ל 3 חתיכות שוות, ואז מחסנית חתיכות בין נייר שעווה וערימה לכסות עם מגבת מטבח לחה קלות. מסדרים 1 חתיכת פילו על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ומברשת עם קצת חמאה.
מפזרים חצי סוכר פיסטוק העליון עם חתיכה אחרת של פילו.
מברשת פילו עם קצת חמאה ומפזרים עם סוכר פיסטוק שנותר. למעלה עם חתיכת הנותרים של פילו, לחיצה למטה בעדינות, מברשת עם קצת חמאה. צ ' יל סטאק 10 דקות.
באמצעות שפה של ramekin כמדריך, לחתוך 2 (4 אינץ') סיבובים עם סכין חיתוך חד שאריות להשליך. מכסים סיבובים עם פיסת קלף ואופים באמצע התנור עד הזהב, כ -10 דקות. צ ' יפס מגניב על תבנית אפייה על מדף.
צ ' יפס יכול להיות אפוי 3 ימים קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.