פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 74 גרם חלבון ו-59 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש קישורי נקניק הודו פיקנטיים, מוצרלה מחלב מלא גס, חלב ורסק עגבניות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 80%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פיצה ביאנקה, פיצה ביאנקה ופיצה ביאנקה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב: בסיר קטן כבד ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך דקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי טריפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את אגוז המוסקט, עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מקציפים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב וחלקה, 2 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
7
לפיצה: מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס. משמנים נייר אפייה כבד בגודל 16 על 10 אינץ' עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעזרת האצבעות מורחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה לצורת מלבן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מטפטפים את הבצק בשמן זית. מורחים את הרוטב מעל ומפזרים בצורה אחידה ומשאירים גבול של 1 אינץ' מסביב לבצק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מפזרים מעל את המוצרלה. מסדרים מעל את הקציצות, כשהצד החתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מפזרים את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקייל בשכבה אחידה על גבי הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
אופים עד שהקייל פריך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
חותכים לריבועים ומגישים.
17
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, הבזיליקום, הפטרוזיליה, החלב, רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הביצים, השום והבצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
20
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
21
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, צמדי בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.