קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

פיצה בייקון בצל מקורמל

פיצה בייקון בצל מקורמל
המתכון קראמל פיצה בצל בייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 3923 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 110 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את חמאת התפוחים® musselman ' s, את קרום הפיצה הבלתי עטוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו פיצה בייקון בצל מקורמל, בצל קרמל ופיצת בייקון, ו פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת בינונית או מחבת ברזל יצוק, מחממים שמן זית וממיסים חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל. לזרוק בצל למעייל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בואו בצל לבשל, בלי לערבב, במשך כ 5 דקות. לאחר 5 דקות, לתת את הבצל מערבבים ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בואו בצל לבשל עוד 5-7 דקות, בלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
בשלב זה, להסיר מחבת מחום לרגע, ולהוסיף חומץ בלסמי. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים מחבת בחזרה על חום ולהמשיך לבשל עד בצל הם caramelized ו שבור, על עוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום ולהניח בצד עד מוכן לבנות פיצה.
9
מניחים קרום פיצה בלתי עטוף על גיליון עוגיות או פיצה אבן ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מורחים באופן שווה חמאת תפוחים על קרום ומפזרים קמצוץ של פתיתי פלפל אדומים על חמאת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
12
מורחים בצל מקורמל על חמאת תפוחים, ואז מפזרים בייקון קצוץ פקאן באופן שווה על הבצל. למעלה עם גבינת גאודה קרועה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גאודהגאודה
13
מניחים בתנור (עדיין ב 450 מעלות F) ואופים במשך 8-12 דקות נוספות, או עד גבינה מבעבעת ובראונינג.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך כ 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
פורסים פיצה ועולים על כל פרוסה עם ארוגולה תינוק טרי לסיום.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.