קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות

פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות
פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בזיליקום, פרמזן, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי קלוי, עגבניות שרי קלוי בתמיכה של בלוגרים מזון לעגבניות חינם עבדים, ו פיצה תוצרת בית עם עגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים (105°-115°F), סוכר, ושמרים בקערה alarge; בואו לשבת untilspongy, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים 1 1/2 כפות שמן ו1 כפית מלח. מערבבים 2 1 / 4 כוסות קמח. הפוך על משטח עבודה;ללוש עד חלקלוק וגמיש, להוסיףקמח נוסף אם דבק, כ 6 דקות.משמנים קערה גדולה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
Adddough, לכסות bowlwith פלסטיק; בואו riseuntil הוכפל, על 1 1/2 שעות.
4
בינתיים, מתלה positionone בתנור העליון השלושים ואחד בתחתית השלישי; placea פיצה אבן על toprack ו preheatoven ל 260°. תפוחי אדמה על גיליון אפייה גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים 1 כף שמן, לזרוק, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מקום מתלה חורש; צלי untilskins לפצל, 10-12minutes.
7
בואו נירגע. המשך לחמם אבן פיזה במשך 45 דקות נוספות.
8
מפזרים אפייה pizzapeel או ללא מסגרת עם סולת.מחלקים בצק לשניים; רול או למתוח כל אחדלמלבן 13x9".כיסוי עם מטבחון; בואו לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להעביר 1rectangle כדי מוכןפיצה לקלף.
10
מברשת עם2 כפות שמן, ספרינטעם חצי פרמזן, ואז מוצרלה, ומעל עם חצי עגבניות. תבלינים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
הגדר מול peelat קצה רחוק של אבן;בעדינות נענוע לקלף בצד sideto, הזזה pizzaonto אבן כמו קליפת youremove.
12
קרום Bakeuntil חום ופריך, 9-10minutes. באמצעות פיל, להעביר פיצה לעבודהמשטח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
13
מקשטים עםבסיל. פרוסה ו
14
לשרת.
15
אני חוזר לפיצה השניה.