קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פיצה עם נקניק, פלפל ובצל

פיצה עם נקניק, פלפל ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק, פלפל ובצל Pizzan. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: נקניק, פלפל ופיצת בצל, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו פיצה בצל ופלפל נקניק.

הוראות

1
מחממים גריל לצלייה ישירה, בינונית גבוהה. אם באמצעות פחם, לדחוף 2/3 של גחלים חמים לצד 1 של הגריל ולהפיץ הנותרים 1/3 בצד השני כדי ליצור אש רב אזור. אם משתמשים בגריל גז, להפחית את החום על 1 צד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, לשבור את כל נתחים גדולים עם כף עץ, עד משחי קל מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
הסר מחבת עם כף מחוררת ולהעביר לקערה קטנה, משאיר שומן מאחור במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים פלפל ובצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות, הוספת 1 כף. שמן זית למחבת אם התערובת נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מעבירים לקערה קטנה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח או קמח תירס בנדיבות קמח משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
7
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', מוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
8
העברת בצק לקליפת פיצה ומברשת עם הנותרים 2 כפית. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
9
התוספות שלך בהישג יד של הגריל. להחליק בצק על החלק החם ביותר של גריל; לכסות גריל. לבשל, מסתובב לפי הצורך, עד התחתונה היא שלפוחיות השחמה, על 2 דקות. הפוך את הבצק על הצד הקריר של הגריל, הצד המבושל כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מורחים רוטב פיצה על קרום העליון עם מוצרלה גרוסה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
רוטב פיצהרוטב פיצה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
מורחים תערובת פלפל-בצל ונקניק על גבי. מכסים גריל ומבשלים עד הקרום התחתון יש השחמה גבינה נמסה, 2 עד 3 דקות, מדי פעם חשיפת ובדיקת תחתית הקרום כדי להבטיח שזה לא בוער. אם זה, להפחית את החום (אם באמצעות גריל גז) או להזיז את הגריל (אם משתמשים בפחם).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
העברת פיצה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 2 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך