פיצה תפוחי אדמה אפויה
פיצה תפוחי אדמה אפויה היא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -13 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 334 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת מוצרלה, רצועות בייקון, גבינת צ'דר ועד 5 בצלים ירוקים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 39% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פיצה מלחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל , ופיצה ביתית מבצק דק + פסטו + תפוח אדמה .
הוראות
מכינים את הקרום לפי הוראות האריזה. מהדקים את הבצק לבצק משומן קלות 14 אינץ'. מחבת פיצה; לבנות מעט קצוות.
אופים ב-400 מעלות למשך 5-6 דקות או עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים.
חותכים תפוחי אדמה ל-1/2 אינץ'. קוביות. בקערה מערבבים חמאה, אבקת שום ותיבול איטלקי.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים.
מורחים שמנת חמוצה על הקרום; מעל תערובת תפוחי אדמה, בייקון, בצל וגבינות.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה משחימה קלות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.