פיצה תפוחי אדמה אפויים
פיצה תפוחי אדמה אפויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 128 אנשים התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל ירוק, מים, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה אפויים, פיצה תפוחי אדמה אפויים, ו פיצה תפוחי אדמה אפויים טעונים.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). לשפשף ולייבש תפוחי אדמה, ואז לדקור מספר פעמים בעזרת מזלג ולהניח על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מסננים פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית פיצה.
מערבבים תערובת קרום פיצה, מים ושמן בקערה גדולה עם מזלג עד לאיחוד החומרים. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות.
תן לעמוד במשך 5 דקות. מעצבים בצק לעיגול שטוח ומניחים על תבנית פיצה. בנה מעט קצוות.
אופים בצק פיצה בתנור שחומם מראש עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים, 5 עד 6 דקות.
זורקים חמאה עם אבקת שום, תיבול איטלקי ותפוחי אדמה בקערה גדולה.
שלב שמנת חמוצה ורוטב חווה בקערה קטנה; מורחים על קרום. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה, בייקון, בצל, גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, 15 עד 20 דקות.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.