קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פירושקי

פירושקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים אז תנו הזדמנות לפירושקי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ומספק 48 מנות, עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה לוקח בערך שעתיים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאן פירושקי ופירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת החמוצה בקערה גדולה, ומערבבים בקמח כדי להכין בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
מצילי חייםמצילי חיים
ציוד שתשתמש בו
3 תותים טריים3 תותים טריים
2
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח בעובי 1/16 אינץ', וחותכים סיבובים על פני 3 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות או כוס. מגלגלים את הבצק שלא נעשה בו שימוש כדי לעשות יותר סיבובים, עד 4 פעמים -- אחרי זה, קשה לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
מצילי חייםמצילי חיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)
3
מניחים על 1 כפית של פירה במרכז כל עיגול בצק, לקפל לצורת חצי ירח, ולחץ ולאטום את הקצוות עם מזלג. הגדר את pierogies מלא בצד מתחת למגבת כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובהתיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
הסר את הבצל מבושל ולהניח בצד, משאיר חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובהתיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, בזהירות טיפה כמה pierogies מלא בכל פעם לתוך המים הרותחים. לאחר שהם צפים על פני השטח, לאפשר להם להרתיח בעדינות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון תוספותמגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
7
מחממים מחדש את החמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לגרוף את pierogies מחוץ למים (הם נשברים בקלות) ומניחים אותם במחבת לחום על הקרקעית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובהתיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
מגוון תוספותמגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
8
מניחים את pierogies המטוגן על תבנית אפייה חמאה, מפזרים אותם עם בצל מבושל, ולשמור חם בתנור על הגדרה נמוכה עד מוגש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
ציוד שתשתמש בו
מצילי חיים לבןמצילי חיים לבן
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים