קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פירושקי

פירושקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים אז תנו הזדמנות לפירושקי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ומספק 48 מנות, עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה לוקח בערך שעתיים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאן פירושקי ופירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת החמוצה בקערה גדולה, ומערבבים בקמח כדי להכין בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
2
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח בעובי 1/16 אינץ', וחותכים סיבובים על פני 3 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות או כוס. מגלגלים את הבצק שלא נעשה בו שימוש כדי לעשות יותר סיבובים, עד 4 פעמים -- אחרי זה, קשה לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תותים, קלופים וחתוכים לקוביות דקותתותים, קלופים וחתוכים לקוביות דקות
3
מניחים על 1 כפית של פירה במרכז כל עיגול בצק, לקפל לצורת חצי ירח, ולחץ ולאטום את הקצוות עם מזלג. הגדר את pierogies מלא בצד מתחת למגבת כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייהכתום M&M קטן לאפייה
5
הסר את הבצל מבושל ולהניח בצד, משאיר חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייהכתום M&M קטן לאפייה
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, בזהירות טיפה כמה pierogies מלא בכל פעם לתוך המים הרותחים. לאחר שהם צפים על פני השטח, לאפשר להם להרתיח בעדינות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
(מצנצנת, או אם מיובש ספוג במים חמים)(מצנצנת, או אם מיובש ספוג במים חמים)
7
מחממים מחדש את החמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לגרוף את pierogies מחוץ למים (הם נשברים בקלות) ומניחים אותם במחבת לחום על הקרקעית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייהכתום M&M קטן לאפייה
8
מניחים את pierogies המטוגן על תבנית אפייה חמאה, מפזרים אותם עם בצל מבושל, ולשמור חם בתנור על הגדרה נמוכה עד מוגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים