פירושקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים אז תנו הזדמנות לפירושקי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ומספק 48 מנות, עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה לוקח בערך שעתיים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאן פירושקי ופירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השמנת החמוצה בקערה גדולה, ומערבבים בקמח כדי להכין בצק.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח בעובי 1/16 אינץ', וחותכים סיבובים על פני 3 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות או כוס. מגלגלים את הבצק שלא נעשה בו שימוש כדי לעשות יותר סיבובים, עד 4 פעמים -- אחרי זה, קשה לעבוד איתו.
מניחים על 1 כפית של פירה במרכז כל עיגול בצק, לקפל לצורת חצי ירח, ולחץ ולאטום את הקצוות עם מזלג. הגדר את pierogies מלא בצד מתחת למגבת כדי למנוע ייבוש.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, 4 עד 5 דקות.
הסר את הבצל מבושל ולהניח בצד, משאיר חמאה במחבת.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, בזהירות טיפה כמה pierogies מלא בכל פעם לתוך המים הרותחים. לאחר שהם צפים על פני השטח, לאפשר להם להרתיח בעדינות במשך כ 4 דקות.
מחממים מחדש את החמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לגרוף את pierogies מחוץ למים (הם נשברים בקלות) ומניחים אותם במחבת לחום על הקרקעית, על 3 דקות.
מניחים את pierogies המטוגן על תבנית אפייה חמאה, מפזרים אותם עם בצל מבושל, ולשמור חם בתנור על הגדרה נמוכה עד מוגש.