קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0

פירושקי

פירושקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים אז תנו הזדמנות לפירושקי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ומספק 48 מנות, עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה לוקח בערך שעתיים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאן פירושקי ופירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת החמוצה בקערה גדולה, ומערבבים בקמח כדי להכין בצק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח בעובי 1/16 אינץ', וחותכים סיבובים על פני 3 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות או כוס. מגלגלים את הבצק שלא נעשה בו שימוש כדי לעשות יותר סיבובים, עד 4 פעמים -- אחרי זה, קשה לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
3
מניחים על 1 כפית של פירה במרכז כל עיגול בצק, לקפל לצורת חצי ירח, ולחץ ולאטום את הקצוות עם מזלג. הגדר את pierogies מלא בצד מתחת למגבת כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הבצל מבושל ולהניח בצד, משאיר חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, בזהירות טיפה כמה pierogies מלא בכל פעם לתוך המים הרותחים. לאחר שהם צפים על פני השטח, לאפשר להם להרתיח בעדינות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מחממים מחדש את החמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לגרוף את pierogies מחוץ למים (הם נשברים בקלות) ומניחים אותם במחבת לחום על הקרקעית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את pierogies המטוגן על תבנית אפייה חמאה, מפזרים אותם עם בצל מבושל, ולשמור חם בתנור על הגדרה נמוכה עד מוגש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור