פלורנטין עוף ופטריות
גשו לסופר וקנו תרד, בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: פסטה פלורנטין פטריות, פלורנטין פטריות טבעוניות, ו פסטה פלורנטין פטריות.
הוראות
להביא מרק 1 כוס לרתיחה במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים פטריות, בצל, תרד; להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות.
שלב את המרק שנותר, 1 כוס חלב, אבקת שום, ומלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה.
מערבבים חלב שנותר קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור ומוצרלה לתערובת מרק; מבשלים 2 דקות או עד עבה.
מסדרים פסטה בתחתית תבשיל 3 ליטר מצופה בספריי בישול; למעלה עם תערובת תרד ועוף. תערובת מרק כפית על עוף, ומפזרים צ ' דר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.