קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פלפל כבוש & בצל

פלפל כבוש & בצל
אם יש לכם פלפל, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פלפל כבוש & בצל, בצל ופלפלים כבושים מתובלים, ו המבורגרים עם פלפלים כבושים, בצל ומלפפון.

הוראות

1
משרים פרוסות בצל במי קרח כדי לכסות בקערה קטנה 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים פרוסות בצל ורצועות פלפל ב 1 (1-qt.) צנצנת קנינג.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
להביא חומץ, הבא 3 מרכיבים, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן nonaluminum על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים תערובת חומץ חם על ירקות בצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חומץחומץ
5
תן לעמוד, חשוף, 1 שעה. כיסוי וצינה 24 שעות. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע.