פנקייק התפוחים של ורוניקה
. אם יש לך קמח, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט תפוחי האדמה של ורוניקה, קציץ הבשר הצמחוני של ורוניקה עם רוטב צ'קה, ו פנקייק סיידר תפוחים עם סירופ תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב חמאה, ביצה, חלב ותפוח. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון וסוכר. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת תפוח, רק עד בשילוב.
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית גבוהה.
יוצקים או לגרוף את הבלילה על המחבת, באמצעות כ 1/4 כוס לכל פנקייק. חום משני הצדדים ומגישים חם.