קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק ריקוטה עם אוכמניות

פנקייק ריקוטה עם אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק ריקוטה עם אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 412 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך קמח, אוכמניות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כל יום חיוני: פנקייק ריקוטה לימון עם אוכמניות, פנקייק מחיטה מלאה עם ריקוטן ואוכמניות {סופר פשוט}, ו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ " רענן ואור".

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם חלב, ריקוטה, סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד שהבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מקציף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מחממים מחבת, ואז מורחים עליה מעט חמאה. עבור כל פנקייק, מצקת כוס קטנה 1/4 של הבלילה על המחבת; הקפד להשאיר מספיק מקום בין פנקייק. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד תחתית הם זהובים ואת פנקייק הם רק מתחילים להגדיר, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מצקתמצקת
6
מפזרים כל פנקייק עם כמה אוכמניות ולחץ קלות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הזהב על הקרקעית מבושל דרך, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
7
להעביר את הפנקייקים צלחות ולשמור אותם חמים בתנור בזמן שאתה עושה את השאר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה