פסטה עגבניות קלויה איטית
פסטה עגבניות קלויה איטית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטוצ'יני, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פסטה עגבניות קלויה איטית, חציל איטי מתבשל ורוטב עגבניות עם פסטה, ו BLT עגבניות קלוי איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות על מחבת ג ' לי רול; מפזרים 2 כפות שמן, 3/4 כפית מלח, ופלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה על אש נמוכה.
להוסיף 2 כפות שמן ושום; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שום, עגבניות ופלפל אדום במחבת.
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 1/2 כפיות מלח במשך 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מסננים פסטה, הזמנת 3/4 כוס בישול נוזלי. להגדיל את החום בינוני-גבוה תחת תערובת עגבניות, ומערבבים נוזלי בישול שמורות. מביאים לרתיחה. לבשל 3 דקות.
מוסיפים פסטה; מבשלים 1 דקה, משליכים לשלב.
הסר מהחום; מפזרים גבינה ובזיליקום.