קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בגריל

סלט תפוחי אדמה בגריל
סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 543 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אבקת קאיין, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים את תפוחי האדמה האדומים בסיר גדול ולמלא עם
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מים קרים, מכסים את תפוחי האדמה ב 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
5
חום גבוה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, כ -8 דקות, מוסיפים את המתוק
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
תפוחי אדמה. חזור לרתיחה ומבשל במשך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
מסננים את תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
להפריש להתקרר.
9
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את המיונז,
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
חרדל, בצל ואבקות שום, קאיין וקצת מלח ופלפל. כאשר
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
שוםשום
בצלבצל
11
תפוחי אדמה הם מגניבים למגע, לזרוק אותם בתערובת מיונז ומערבבים
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
תפוח אדמהתפוח אדמה
12
בעדינות למעיל.
13
באמצעות מלקחיים, מניחים את חתיכות תפוחי האדמה על הגריל החם, ו
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
14
מבשלים על כל הצדדים מספיק זמן כדי להפוך את סימני גריל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
לטפל בעדינות, כך שהם לא להתפרק.
16
בקערה גדולה, מניחים את ויניגרט הבייקון-בצל ירוק. כמו
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
ויניגרטויניגרט
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
תפוחי האדמה מבושלים דרך, להסיר אותם מן הגריל ומניחים את חם
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
18
תפוחי אדמה בקערה עם הרוטב. בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ב
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
19
ההלבשה מעיל לחלוטין לשרת, חם או קר.
20
במחבת קטנה, לבשל את הבייקון עד פריך. ואז להפריש להתקרר. לאחר התקרר, יוצקים את הבייקון ואת השומן לתוך קערה קטנה יחד עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
21
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את החומץ והחרדל. לטפטף לאט בתערובת שמן זית בייקון, לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
חומץחומץ
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
22
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק והמלח והפלפלפל לפי הטעם, ומקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף