סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 543 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אבקת קאיין, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מניחים את תפוחי האדמה האדומים בסיר גדול ולמלא עם
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מים קרים, מכסים את תפוחי האדמה ב 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
5
חום גבוה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, כ -8 דקות, מוסיפים את המתוק
מרכיבים שתצטרך
מים
6
תפוחי אדמה. חזור לרתיחה ומבשל במשך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
7
מסננים את תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
להפריש להתקרר.
9
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את המיונז,
מרכיבים שתצטרך
מיונז
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
חרדל, בצל ואבקות שום, קאיין וקצת מלח ופלפל. כאשר
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל קאיין טחון
חרדל
שום
בצל
11
תפוחי אדמה הם מגניבים למגע, לזרוק אותם בתערובת מיונז ומערבבים
מרכיבים שתצטרך
מיונז
תפוח אדמה
12
בעדינות למעיל.
13
באמצעות מלקחיים, מניחים את חתיכות תפוחי האדמה על הגריל החם, ו
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גריל
מלקחיים
14
מבשלים על כל הצדדים מספיק זמן כדי להפוך את סימני גריל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גריל
15
לטפל בעדינות, כך שהם לא להתפרק.
16
בקערה גדולה, מניחים את ויניגרט הבייקון-בצל ירוק. כמו
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
ויניגרט
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
תפוחי האדמה מבושלים דרך, להסיר אותם מן הגריל ומניחים את חם
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גריל
18
תפוחי אדמה בקערה עם הרוטב. בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ב
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
19
ההלבשה מעיל לחלוטין לשרת, חם או קר.
20
במחבת קטנה, לבשל את הבייקון עד פריך. ואז להפריש להתקרר. לאחר התקרר, יוצקים את הבייקון ואת השומן לתוך קערה קטנה יחד עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
21
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את החומץ והחרדל. לטפטף לאט בתערובת שמן זית בייקון, לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חרדל
חומץ
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
22
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק והמלח והפלפלפל לפי הטעם, ומקציפים כדי להתמזג.