פסטה רוזה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 52%. נסו פסטה קפרזה עוף רוזה, הביסקוויטים של רוזה, ו זודל רוזה עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו סיר מים לרתיחה לפסטה.
לרוטב, ממיסים חמאה בסיר שיהיה גדול מספיק כדי להכיל את קילו הפסטה המבושלת, ומקפיצים בצל עד שהוא הופך לשקוף.
מערבבים פנימה את הקמח ליצירת רוקס. מוסיפים חלב בהדרגה ומאפשרים עיבוי. מערבבים פנימה רוטב עגבניות ומחממים.
מסירים מהאש ומוסיפים גבינת שמנת. מערבבים עם בלנדר טבילה. מכסים מיד את פני הרוטב ביריעת ניילון ומניחים בצד לזמן קצר.
מרתיחים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.
מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ורצועות הסלמון המכילות את הרוטב ומקפלים לפסטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים עירית.