פרוסת נקניק חג עם טבעות תפוח קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פרוסת נקניק חג עם טבעות תפוח קינמון. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בישול תפוחים, רוטב חם, סוכריות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קינוח טבעות תפוחים עם סירופ קינמון, סתיו חג סלט פירות: תפוח הדר קינמון, ו טבעות שמנת חמוצה לחג.
הוראות
שומן ציון על פרוסת בשר חזיר.
מניחים פרוסת בשר חזיר במנה קלה גדולה רדודה; מברשת עם רוטב חם.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד רושמים מדחום בשר 14
הליבה תפוחים לחתוך לתוך 1/2 " - טבעות עבות. מקל ציפורן לתוך טבעות תפוחים.
מערבבים מים וסוכריות קינמון במחבת גדולה; מביאים לרתיחה, ערבוב עד סוכריות להתמוסס.
הוסף טבעות אפל; להפחית חום ומבשלים 5 דקות או במידה הרצויה של doneness, פונה לעתים קרובות.
הסר טבעות אפל מחבת; להפריש ולשמור חם.
מוסיפים סוכר למחבת, מערבבים עד שהסוכר מתמוסס. מביאים תערובת לרתיחה; מרתיחים 10 עד 12 דקות או עד התערובת מצטמצמת 1 1/2 כוסות.
הוסף טבעות תפוח למחבת, פונה זיגוג שני הצדדים.
מעבירים טבעות תפוח קינמון למגש. כף שנותר זיגוג מעל בשר חזיר וטבעות תפוחים.