פרושוטו פריך וסלט כתום
פריך פרושוטו וסלט כתום נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם ארוגולה, תאריכים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פרושוטו פריך וסלט כתום, מלון ופרושוטו סלט, ו סלט תות-שדה וארוגולה עם פרושוטו פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, להכות מרכיבים ויניגרט עם whisk עד מעורבב היטב; להפריש.
מניחים פרושוטו על המדף בתבנית אפייה עם צדדים.
אופים 7 עד 10 דקות או עד פריך.
בינתיים, לזרוק ארוגולה עם ויניגרט.
כדי להכין כל סלט, מניחים 1 כוס ארוגולה על צלחת הגשה.
מפזרים גבינה ושקדים. סדר סעיפים כתומים במעגל על גבי.
מניחים פרושוטו פריך 1 פרוסה על גבי. סדר 4 רבעי תאריך סביב קצה הצלחת.