פרסי "כדורי מצות" עם חומוס ועוף (גונדי)
פרסי "כדורי מצות" עם חומוס ועוף (גונדי) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ירקות, שמן זרעי ענבים, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק עוף עם כדורי מצות, מרק עוף אביבי עם כדורי מצות, ו מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את כדורי מצות, מחית את הבצל במעבד מזון.
מעבירים לקערה גדולה, ומקציפים בביצה, שום, הל, כורכום, שמן, 2 כפיות מלח, וכמה טחינה של פלפל.
מערבבים את קמח החומוס ועוף כדי ליצור משחה עבה. מכסים ומאחסנים את הבצק במקרר לפחות 4 שעות, או עד 24 שעות, כדי להתקשות.
להרטיב את הידיים עם מים קרים ולנתק חתיכות אגוז בגודל של הבצק.
מגלגלים אותם לתוך כדורים חלקים, לעשות סך של 30 כדורים.
בסיר גדול, להביא את מלאי 12 כוסות 2 כפיות מלח ים לרתיחה מהירה. בזהירות לזרוק את הכופתאות לתוך המניה. להנמיך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 50 דקות מבלי לפתוח את הסיר. כשתהיה מוכנה, הגונדי תהיה יציבה במרכז.
הסר אותם עם כפית מחוררת. מלאי הבישול יכול להיות מתוח ומשמש מרק מרק, או שמורות לשימוש אחר.
בסיר שני, לשלב את מלאי 8 כוסות, גזר, חומוס ולהביא לרתיחה. לנקב את הלימונים כמה פעמים עם מזלג ולהוסיף אותם למניה יחד עם המים השרייה שלהם. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
מוסיפים את עשבי תיבול העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. מערבבים במיץ לימון רק לפני ההגשה. חלקו את הגונדי בין קערות מרק, מצקו את המרק למעלה, והגשו.
השתמש 1 (14-אונקיה) חבילת טופו המשרד במקום העוף.
מסננים ולחץ על טופו היטב, ואז דופק במעבד מזון עד הקרקע גס לעקביות של בשר טחון.
ספר הבישול הראשון של לואיזה שפיה, "Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life", היה מועמד לפרס IACP. היא בישלה במסעדות בולטות בניו יורק ובסן פרנסיסקו, כולל אקוויט, מזון טהור ויין, ומילניום. המתכונים שלה הופיעו במגזין ניו יורק, מגזין יוגה, מגזין רשת מזון, וכל יום עם רייצ ' ל ריי. חפש את לואיזה בערוץ הבישול בטעמה של סדרת התרגום, ולבקר אותה ב www.lucidfood.com.