פשטידת הודו
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה בתוספת עלי פטרוזיליה נוספים, גזר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה ללא מלח עם1 כף שמן זית כתית נוספת במחבת heavylarge מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וטוגנים עד להזהבה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים פטריות פרוסות; מפזרים מלח ופלפל. Sauté untilbroded ורך, על 4 דקות.
גזר Addsliced; לכסות ולבשל עד carrotsלעתים קרובות מעט, כ 2 דקות.
Addleftover ירקות, אם תרצה.
להוסיף dicedturkey, רוטב, טימין טרי קצוץ.מביאים מילוי תערובת לרתיחה; להפחית את החום לנמוך ומבשל לעבות במידת הצורך.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
אפונה Mixin ופטרוזיליה קצוצה.
יוצקים מילוי ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית andrefrigerate עד מגניב, על 30 דקות.
מברשת קלה שפה (הן העליון והצד) של צלחת עוגה מלאה עם זיגוג ביצה.
מניחים את הקרום על גבי מילוי וקיפול קצה דרך על קצה צלחת העוגה. קמצוץ doughrim לאטום קרום מסביב. לחץ על הקצה העליון של הקרום עם מזלג tines כדי sealdecoratively. צ ' יל 10 דקות.
מחממים תנור ל 204°. brushtop קל של עוגה עם זיגוג. הפוך שלושה עד ארבעה1/4 אינץ חריצים במרכז העוגה כדי לאפשר steamto לברוח. לחץ על כמה פטרוזיליה טרייה leavesonto קרום.
לאפות עוגה עד הקרום הוא זהבומלוי מבעבע, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות.