קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צדפות מוקפצות עם מחית פלפל פיקילו חריפה

צדפות מוקפצות עם מחית פלפל פיקילו חריפה
מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 194 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טימין גבעול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו כיכרות בשר ספרדיות פיקנטיות ואורז פלפל פיקילו, צדפות עם פירה גזר פיקנטי, ו עוף פריך עם ג'לפנו בורה בלאן ומחית פלפל פובלנו חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירה: קוצצים גס את הבצל, השום, הפלפלים, הפיקילו והכוסברה; ואז מוסיפים את כל מרכיבי הפירה למעבד מזון, למעט שמן הזית והמלח והפלפל. דופק מספר פעמים עד שכל המרכיבים קוביות דק. לאחר קוביות דק, מטפטפים לאט שמן זית למעבד מזון, תוך כדי פעימה. טועמים, מוסיפים מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פלפל פיקילופלפל פיקילו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוציאים מחית מהמעבד ומוסיפים למחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
צדפות: טפיחה ויבשה צדפות עם מגבות נייר; מתבלים קלות במלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש גבוהה מאוד. בקבוצות מבשלים צדפות עד להזהבה ואטומה לאורך כל הדרך, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
צלחת צדפות על צלחת מלבנית לבנה, צלחת מטפטפת קלות וצדפות עם מחית פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מקשטים עם טימין טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה א 'עד ת' עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.