קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר

צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר
צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוזמרין, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, ו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל.

הוראות

1
מוסיפים מעט שמן זית למחבת, מוסיפים בצלצלים ושום, מבשלים עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חמאה וממיסים, מוסיפים פטריות, מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מתאדה.בינתיים במחבת קטנה לבשל בייקון קצוץ, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עשבי תיבול ובייקון לתערובת פטריות ומערבבים לשלב, להסיר מן החום.מרתיחים קצת מים, מוסיפים ידית חמאה ומלאי ירקות לכד מדידה, יוצקים 100 מ " ל של מים חמים לתוך כד, מערבבים עד שהחמאה נמסה והמלאי נמס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מוסיפים את הנוזל הזה למילוי, מערבבים לשלב, ולבסוף מוסיפים את זה לתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
מוסיפים את בשר העגל למחבת ומערבבים לשלב, מוסיפים את הביצה ואת גבינת הפרמזן, ומערבבים שוב לשלב.צדפות עגל העונה עם מלח ופלפל, להפיץ מלית על עגל, משאיר רק גבול קטן מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בשר טחוןבשר טחון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגלגלים צדפה ועוטפים פרושוטו פרוסות סביב העגל כדי לאבטח. אם נשאר לך מילוי, אני פשוט אבשל את זה בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
מחממים כמות קטנה של שמן במחבת מוסיפים לחמניות לשני הצדדים החומים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
העברה לצלחת משומנת קלות, לטפטף קצת שמן על לחמניות עגל ואופים ב 180C עבור 30-40min של או עד תום. בדוק באופן קבוע לקראת סוף הבישול כמו שאתה לא רוצה מעל לבשל ולהקשיח אותו.רוטב.בעוד בשר חזיר הוא בישול להפוך את הרוטב, להוסיף את השמן למחבת יחד עם פטריות פרוסות. מבשלים עד פטריות הם השחמה רכה, להוסיף יין ומים, מבשלים כמה דקות כדי להפחית מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים מלאי עוף ומערבבים להמיס, מוסיפים קרם כפול עבה ומערבבים עד שהוא משולב היטב, מוסיפים שמנת קלה, מתבלים בפלפל, מוסיפים לבסוף גרגרי רוטב ומערבבים לעבות, מגישים מעל עגל.גזר רוסטי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קרם כפולקרם כפול
קרם בהירקרם בהיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מערבבים שמנת חמוצה, כמון ושמיר בקערה קטנה, לקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מערבבים גזר, ביצה, ביצה לבנה וקמח בקערה גדולה, מבשלים מגישים מחבת בגודל כפית במחבת משומנת עד משחימים משני הצדדים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
ניקוז על נייר סופג.הערה: אני אומר משרת גודל כף כמו שאתה רוצה את זה גדול יותר מאשר כף, הם צריכים להיות גדולים בקוטר אבל די שטוח, תקבל את הרעיון מהתמונה.
13
מגישים עם שמנת חמוצה mixture.To
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
14
מגישים: או לארגן לחמניות קטנות על צלחת ויוצקים רוטב מעל או פרוסות לפרוסות דקות אם השתמשת צדפות גדולות יותר כמוני ושוב לשפוך רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מניחים כמה ירקות סלט על צלחת העליון עם רוזטי גזר מנה עם תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

32 כפות חמאה מומסתבייקון, פריחה קצוצהבייקון, פריחה קצוצה4שרימפס וורידיםחמאה (תוספת)חמאה (תוספת)30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד גס (כ 600 גרם במשקל)גזר, מגורד גס (כ 600 גרם במשקל)1אוראו ממולאים כפוליםגרגרי מרק עוף מיידייםגרגרי מרק עוף מיידיים2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ12 כפיות אבקת שוםשמיר, קצוץ דקשמיר, קצוץ דק501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפול עבהקרם כפול עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1ביצה לבנה, מוכה קלותביצה לבנה, מוכה קלות2smallsביצים, מוכות קלות (ייתכן שיהיה עליך רק 1, שלי היו במשקל קטן.)ביצים, מוכות קלות (ייתכן שיהיה עליך רק 1, שלי היו במשקל קטן.)2חתיכות טופי הית' בררוזמרין טרי, קצוץ דקרוזמרין טרי, קצוץ דק4עלי מרווה טריים, קצוצים דקעלי מרווה טריים, קצוצים דק3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר10פטריות, פרוס דק (שארית פטריות מ 250 גרם.)פטריות, פרוס דק (שארית פטריות מ 250 גרם.)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות, 1 כוס קצוצה דק פטריות למילוי (לשמור את שאר הפטריות לרוטב.)פטריות, 1 כוס קצוצה דק פטריות למילוי (לשמור את שאר הפטריות לרוטב.)12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזןגבינת פרמזן4שרימפס וורידיםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רגיל, 50 גרםקמח רגיל, 50 גרם82 כפות חמאה מומסתפרושוטו (8 אם הפרוסות עבות, 2 לכל צדפה, 16 אם דק, 4 לכל צדפה. אם משתמשים בצדפות עגל קטנות אני עושה 3)פרושוטו (8 אם הפרוסות עבות, 2 לכל צדפה, 16 אם דק, 4 לכל צדפה. אם משתמשים בצדפות עגל קטנות אני עושה 3)2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה (אור זה בסדר)שמנת חמוצה (אור זה בסדר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת מלית עשב (אני משתמש מרווה פקסו ובצל.)תערובת מלית עשב (אני משתמש מרווה פקסו ובצל.)12 כפיות אבקת שוםעלי קורניתעלי קורנית4largesצדפות עגל או 12 צדפות עגל קטנותצדפות עגל או 12 צדפות עגל קטנות130דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר עגלבשר עגל1חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41001 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ביסטו, גרגירי רוטב מיידיות עוף (אני משתמש במותג ביסטו.)ביסטו, גרגירי רוטב מיידיות עוף (אני משתמש במותג ביסטו.)