ציפוי סטייק ופטריות
ציפוי סטייק ופטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 361 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק עגול העליון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, תוספות סטייק ~ ירקות כבושים, ו סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את השמן ומחממים את רצועות הסטייק והבצל. כאשר נעשה להסיר את הסטייק והבצל מהמחבת.
למחבת אותו להוסיף חמאה להמס על אש נמוכה.
לטאטא את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד חלקה.
לטאטא במרק הבשר ומבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פטריות ומחזירים את הבשר והבצל למחבת. מבשלים במשך 30 דקות, עד מכרז. רוטב ווסטרשייר והשמנת החמוצה מתווספים בסוף.
אל תתנו לציפוי לרתוח. שמור חם בצלחת שפשוף על חום נמוך מאוד.
מגישים מעל תפוחי אדמה אפויים.