צלוי צלעות חזיר צלוי עם בריח עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עשבי תיבול בריח בשר חזיר צלוי צלעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 8 . מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים, עלי מפרץ טורקיים, צלוי צלעות חזיר במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צלי צלעות משובצות עשבי תיבול, שום מסורתי וצלי צלעות משובצות עשבי תיבול, ו הודו צלוי עם בריח צמחי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 ליטר מים וכל שאר החומרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד סוכר ומלח להתמוסס.
יוצקים מלח לסיר רחב או מיכל גדול מספיק כדי להחזיק חזיר (קיבולת 3-4 גלון).
מוסיפים 5 ליטרים הנותרים מים קרים; מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד מלח הוא מגניב לגעת, על 1 שעה.
מניחים חזיר על משטח העבודה. לקצץ את כל אבל 1/4 אינץ ' שכבת שומן מ צלי. הפוך צלוי כך שעצמות הצלעות להצביע. באמצעות סכין boning והחל שבו בשר פוגש עצמות צלעות, לחתוך בהדרגה מתלה של עצמות, משאיר 2 סנטימטרים של בשר מחובר לעצמות (לא לחתוך בשר מעצמות לחלוטין). לקשור בשר בחזרה על עצמות עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'.
מניחים צלי במי מלח, צולל חזיר לחלוטין במשקל עם סיר כבד במידת הצורך. מכסים ומקררים 5 ימים.
הסר חזיר מ מלח; להשליך מלח. יש לשטוף חזיר מתחת למים זורמים קרים במשך 5 דקות כדי להפחית מליחות; להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים חזיר על מתלה להגדיר מעל גיליון של נייר; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מערבבים טימין ופלפלים כתושים בקערה קטנה; מפזרים תערובת על בשר חזיר. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז של רושמי חזיר 60°, על 1 שעה.
תן לצלות לנוח 30 דקות(טמפרטורה פנימית של צלי יגדל 5 עד 10 מעלות).
חותכים בשר לפרוסות ומגישים.
* זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.